Cursussen & Trainingen

Captum organiseert cursussen en trainingen op postacademisch niveau. Na inschrijving kunt u deze volgen vanuit de digitale leeromgeving van Captum in uw eigen leertempo en vanuit uw eigen werkplek; geheel plaats- en tijd onafhankelijk! Daarnaast is het mogelijk om incompany trainingen te verzorgen over diverse actuele onderwerpen in de psychologie.

Meer weten?

Op maat cursus

Het Captum-team is uw partner voor het verzorgen van nascholing op het gebied van de specialistische klinische psychologie en neuropsychologie. U kunt hierbij denken aan inservicetraingen voor het team dat zich specifiek richt op psychodiagnostiek van complexe klinische vraagstukken, zoals klinisch redeneren en besluitvorming, evidence-based neuropsychologische diagnostiek, het interpreteren van de MMPI en diverse Wechsler-schalen, coginitieve trainingen, et cetera.

E-learning

In uw digitale leeromgeving kunt u diversen cursussen en trainingen volgen op postacademisch niveau. U kunt deze volgen in uw eigen leertempo en vanuit uw eigen werkplek. U kunt in deze digitale leeromgeving in contact komen met het Captum-team en andere deelnemers. Hier wordt ook alle informatie beschikbaar gesteld welke u nodig heeft voor de e-learning. Het Captum-team organiseert videoconferenties om de leerstof samen met u of andere cursusten te bespreken. De videoconferenties kunt u op eigen initiatief via de online-agenda met het Captum-team inplannen. Hierdoor is de persoonlijke invulling van uw leerproces optimaal en de afstemming met uw andere werkzaamheden zo flexibel mogelijk.