Cursussen & Trainingen

Captum organiseert cursussen en trainingen op postacademisch niveau. Na inschrijving kunt u deze volgen vanuit de digitale leeromgeving van Captum in uw eigen leertempo en vanuit uw eigen werkplek; geheel plaats- en tijd onafhankelijk! Daarnaast is het mogelijk om incompany trainingen te verzorgen over diverse actuele onderwerpen in de psychologie.

Meer weten?

BNR radiointerview Neurotechnologie

Naar aanleiding van een interview over Neurotechnologie in de Volkskrant is Marc op 2 januari door BNR Nieuwsradio geinterviewd over de toekomstige mogelijkheden van het verbeteren van het functioneren van de hersenen met technische ontwikkelingen. Het interview is te beluisteren door deze link (start na ongeveer 45 seconden).

WICS-5 Verdiepingscursus

WAIS-IV verdiepingscursus

E-learning

In uw digitale leeromgeving kunt u diversen cursussen en trainingen volgen op postacademisch niveau. U kunt deze volgen in uw eigen leertempo en vanuit uw eigen werkplek. U kunt in deze digitale leeromgeving in contact komen met het Captum-team en andere deelnemers. Hier wordt ook alle informatie beschikbaar gesteld welke u nodig heeft voor de e-learning. Het Captum-team organiseert videoconferenties om de leerstof samen met u of andere cursusten te bespreken. De videoconferenties kunt u op eigen initiatief via de online-agenda met het Captum-team inplannen. Hierdoor is de persoonlijke invulling van uw leerproces optimaal en de afstemming met uw andere werkzaamheden zo flexibel mogelijk.