Presentaties 

Het Captum-team heeft veel nationale en internationale ervaring met het geven van voordrachten en het geven van workshops over specialistische onderwerpen in de klinische psychologie en neuropsychologie. Niet alleen aan specialistische beroepsgenoten in de psychologie, maar ook in de sectoren als veranderingmanagement en professionele sport.  

Meer weten?

Presentaties

  • Personal Branding

    27 nov 2016 - 09:00 uur

  • Workshop Mindful exposure en verwerking

    01 dec 2016 - 11:30 uur

  • Alternatieve kijk op causaal redeneren van de WAIS (Vol)

    15 sep 2017 - 09:00 uur

Nascholing & Training

Het Captum-team is uw partner voor het verzorgen van nascholing op het gebied van de specialistische klinische psychologie en neuropsychologie. U kunt hierbij denken aan inservicetraingen voor het team dat zich specifiek richt op psychodiagnostiek van complexe klinische vraagstukken, zoals klinisch redeneren en besluitvorming, evidence-based neuropsychologische diagnostiek, het interpreteren van de MMPI en diverse Wechsker-schalen, coginitieve trainingen, etcetera.

Alle nascholingscursussen worden samen met u OpMaat samengesteld. Het Captum-team komt op de momenten dat het u schikt op locatie de nascholing verzorgen. Het is mogelijk delen van de nascholing door middel van e-learning te volgen en contact te houden met het Captum-team.Captum is gespecialiseerd in het superviseren van psychologen in het kader van hun vervolg opleiding. Uniek hierbij is het samenbrengen en integreren van de specialismen van het Captum-team.