Presentaties 

Het Captum-team heeft veel nationale en internationale ervaring met het geven van voordrachten en workshops over specialistische onderwerpen in de klinische psychologie en neuropsychologie. Niet alleen aan specialistische beroepsgenoten in de gezondheidszorg, maar ook in sectoren als veranderingmanagement en professionele sport.  

Meer weten?

Presentaties

  • Wisc-V dag in Jaarbeurshal Utrecht

  • Alternatieve kijk op causaal redeneren van de WAIS (Vol)

  • Dag van de Intelligentie

Nascholing & Training

Het Captum-team is uw partner voor het verzorgen van nascholing op het gebied van de specialistische klinische psychologie en neuropsychologie. U kunt hierbij denken aan in-service trainingen gericht op psychodiagnostiek van complexe klinische vraagstukken, zoals klinisch redeneren en besluitvorming, evidence-based neuropsychologische en persoonlijkheids diagnostiek en de integratie hiervan. Ook diversen methoden zoals het interpreteren van specifieke (neuro)psychologische testen, zoals de Wechsler-schalen, de MMPI-2 (RF), et cetera.

Alle nascholingscursussen worden samen met u op maat samengesteld. Het Captum-team komt op de momenten dat het u schikt op locatie de nascholing verzorgen. Het is mogelijk delen van de nascholing door middel van e-learning te volgen en contact te houden met het Captum-team. Captum is gespecialiseerd in het superviseren van psychologen in het kader van hun vervolg opleiding. Uniek hierbij is het samenbrengen en integreren van de specialismen van het Captum-team.